Naponta többször, Aminas Vitalkost szuperételt

Célszerű lehet az Aminas Vitalkost akár napi többszöri fogyasztása is. Egyes emberek szervezete, akár rossz étkezési szokások mellett is, a szerotonin neurohormont könnyebben termeli és jobban hasznosítja, míg mások szervezete valóságos szerotonin ”gyorsfogyasztó”. Ezért valószínűleg az ún. Mao-a-gén a felelős, amelynek rövidített molekulalánca van.

Egyes fogyasztóknak a természetgyógyászok a következő kúrát ajánlják: az Aminas Vitalkost-ot a nap első tápanyagaként vigyék be, közvetlenül az ébredés után, majd ezt követően több órán keresztül ne egyenek semmit, majd megint egy kanállal fogyasszanak belőle. Egyes embereknél ez a fogyasztási mód bizonyult hatékonynak.

Visszajelzések alapján tudjuk, hogy számos Aminas Vitalkost fogyasztó este is eszik belőle még egy kanállal. Ilyenkor arról számoltak be, hogy jobban alszanak. Gyakorlatilag semmi nem szól az ellen, hogy naponta egynél többször együnk Aminas Vitalkost-ot, mivel értékes táplálékról van szó.

A szerotonin nevű neurohormon előállításának különleges folyamata azonban csak akkor lehet sikeres, ha a fogyasztást megelőzi egy pár óra, amelyben nem történt táplálékfelvétel. Mégis nagyon hasznos lehet, ha a sejtfelépítéshez és a szervezet számos funkciójához szükséges vitálanyagok folyamatosan jelen vannak.

Az optimális táplálkozás Aminas vitalkost fogyasztása

A legoptimálisabb táplálkozás érdekében természetesen ajánlott a folyamatosan friss értékes tápanyag elfogyasztása zöldségek és gyümölcsök formájában. Az Aminas Vitalkost szuperételeket friss gyümölcsökkel együtt betehetjük a mixerbe, egy ízletes turmix elkészítéséhez, de levesekbe is keverhetjük. Ne feledjük, hogy az evés és ivás az életöröm egyik fontos része, tehát a saját magunk által elkészített ételek mindig finomabbak!

Az Aminas Vitalkost elfogyasztása után nyugodtan ihatunk teát vagy kávét, akár tejjel és egy kis cukorral. Azonban mindenfajta károkozás nélkül ehetünk más ételt is a porok elfogyasztása után fél órával, vagy akár korábban is. Hiszen a vizes tápoldat, amely az Aminas lisztszerű porából az egyidejűleg elfogyasztott folyadékkal együtt képződik, gyorsan elhagyja a gyomrot, míg például a szilárd ételek többsége hosszabb idegi emésztődik a gyomorban.

Az a tapasztalat, hogy legtöbbször egy adag elfogyasztása több órán keresztül telítettséget okoz, így egyáltalán nem is kívánunk mást enni. Ebből fakad az Aminas készítmények fogyás támogató hatása, amelyről itt olvashat többet:

http://www.aminasvitalkost.hu/fogyasAminas Vitalkost készítmények

ÚJ GYÁRTÓ! JOBB MINŐSÉG
Az AMINAS név megváltozott.
Az új név: EHLERS

Bio Ehlers Vitalkost
Ribizli-Berkenye-Narancs
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Kakaó-Gesztenye-Mandula
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Tigrismogyoró-Kakaó
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Gyökérzöldségek
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Szuperzöldségek
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Shiitake-Csillagfürt
Csíráztatott gabonából!
17.971 ft
RENDELÉS
VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!

Aminas Vitalkost mellé Hölgyeknek:
Zafír Barátcserje kapszula: PMS, Meddőség és klimax problémákra Barátcserje kivonat.