Mire jó az Aminas Vitalkost?

Az Aminas Vitalkost termékek nem gyógyszerek és nem is étrend-kiegészítők, leginkább a szuperélelmiszer kategóriába sorolhatók. Egyszerű ételek, melyek különlegesen szárított és őrölt technológiával készülnek. Ha éhgyomorra fogyasztjuk, a szervezet saját szintézise magától normalizálja a szerotonin szintünket. Minden szakértő tudja, hogy a mai problémákkal teli, stresszes világban könnyen előfordulhat, hogy csökken a szerotonin szintünk.

Az Aminas Vitalkost termékeknek számos pozitív élettani hatása van azáltal, hogy a szerotonin csúcsgyógyszer termelődését fokozza a szervezetben.

Depresszió ellen

Az Aminas Vitalkost porok depresszió ellenes hatása elsősorban a szerotnonin hormon termelődésének fokozásában rejlik, de fontos az a hatás is, amit a tápanyag (vitamin, növényi fehérje, nyomelem, ásványi anyag) ellátás terén biztosít a szervezetnek. A depressziós embereknél szinte kivétel nélkül alacsony a hasznos tápanyagok szintje a szervezetben, így az Aminas készítmények ezek pótlásához is hozzájárulnak.

Fogyókúra, Diéta

FogyásA fogyókúrát az Aminas Vitalkost porok elsősorban az éhségérzet csökkentésével, a cukrok, az édességek és más szénhidrátok utáni vágy akár teljes megszüntetésével érik el. A reggelente éhgyomorra elfogyasztott Aminas Vitalkost, 3-4 órára képes teljesen ellátni a szervezetet a szükséges tápanyagokkal és a jó minőségű szénhidrátokkal.

Premenstruációs szindróma

A menzesz bekövetkezését megelőző 7-10 napban jelentkező szomatikus, kognitív, hangulati-emocionális és magatartási változások összességét premenstruális szindrómának nevezzük. A jelenlegi álláspont az, hogy a tünetekért a nemi hormonok és a szerotonin kölcsönhatása a felelős. Ilyenkor szorongás, feszültség, depresszió és libidócsökkenés jelentkezik.

A női szervezetben ilyenkor a nemi hormonok hatnak a szerotonin idegsejtbe történő visszavételére és a sejten belüli forgalmára, ezáltal befolyásolják a centrális szerotonin aktivitást. Tehát csökken a szerotonin szintje, ami az előzőekben felsorolt tüneteket okozza.
A premenstruális szindrómában a vérlemezkékben csökkent szerotonin visszavételt találtak.

Az Aminas Vitalkost fogyasztásával természetes úton pótolható a kieső szerotonin szint. A készítmények ráveszik a szervezetet, a nemi hromonok által lecsökkentett szerotonin gyors pótlására, így a felsorolt tünetek akár meg sem jelenhetnek.

Változókor

A klimax előtti időszakban szinte minden hölgynél előfordul, hogy a nők bizonyos ételek után sóvárognak. Ezért elsősorban a hormonháztartás a felelős. Az ösztrogén csökkenésével azonban a szerotonin-szint is csökken, aminek a hangulatváltozás az eredménye. A szervezet megpróbálja emelni a hormon szintjét úgy, hogy az egyes ételek iránti vágyat növeli.

Az Aminas Vitalkost készítmények rendszers fogyasztásával, szinten tarthatjuk ebben a korban a csökkenő szerotonin szintet, ezzel megelőzhető a súlygyarapodás és az esztelen táplálkozás.

Jobb alvás

Legtöbbünk azt gondolja, hogy az alvás mennyisége a legfontosabb és ezt helyezi előtérbe. Sokan szenvednek álmatlanságtól, amelynek a napközbeni álmosság a legszembetűnőbb tünete. Szintén ezen tünetegyütteshez sorolják az éjszakai lábrángatózást, a fogcsikorgatást, a nehéz esti elalvást is.

A szerotonin hormon ismeretes, mint a nyugodtságot és jobb alvást biztosító idegrendszerbeli anyag. Az este, lefekvés előtt bő vízzel elfogyasztott Aminas Vitalkost egyértelműen hozzájárul tapasztalati alapon a kiegynsúlyozott pihenéshez és a nyugodt alváshoz.

Stressz csökkentés

A stressz egy rendkívül összetett probléma és igen sok tényező járul hozzá a kialakulásához. Sajnos az is biztos, hogy a stressz hátrányosan befolyásolja például az alvás minőségét is.

A stressz bizonyítottan szerotonin csökkenést okoz a szervezetben, melynek következtében megjelennek a különböző idegrendszeri problémák, mint a depresszió, a koncentráció hiány, az álmosság. Az Aminas Vitalkost fokozottan ajánlott rendszeresen stressznek kitett emberek számára.

Számos pozitív hatás

A tudomány szerotoninnal kapcsolatos tudása meglehetősen hiányos, de úgy hiszik, hogy a szerotinin fontos szerepet játszik a testhőmérséklet, hangulat, hányinger, szexualitás, valamint az étvágy szabályozásában. Az alacsony szerotonin-szint minden bizonnyal közrejátszik a depresszió, migrén, fülzúgás, fibromyalgia, bipoláris zavar, valamint idegi zavarok kialakulásában.

Az éjszakai munka

Egy Argentínában végzett kutatás szerint azoknak az emberek, akik gyakran éjszaka is dolgoznak alacsonyabb a szerotonin szintjük. Ez rosszabb közérzetet és álmatlanságot, rossz alvást eredményez.

A kutatást egy Carlos J. Pirola nevű kutató orvos végezte összesen 683 férfin. A kutatásban 437 nappali munkarendben dolgozó férfit hasonlítottak össze 246 két műszakos munkát végző férfival. A nappali illetve éjszakai munka reggel illetve este 6-kor kezdődött és a vizsgálat ideje alatt egy férfi sem változtatta meg ezt a rendet.

Az eredmény szerint a szerotonin mennyisége jelentősen csökkent az éjszaka dolgozó emberek szervezetében. A nappali munkát végző emberek testében viszont sokkal magasabb volt az üzenetvivő anyag szintje. A vizsgálat során megfigyelték, hogy az alacsony szerotonin-szint előidézhet dühöt, depressziót és félelmet. Azoknál, akik az éjszakai munkarendben dolgoztak ezek a tünetek nagyobb számban jelentkeztek.

Rendelje meg most az Animas Vitalkost-ot, és pótolja vele a szervezete számára létfontosságú szerotonint, hogy tökéletesen egészségesen és boldogan élhesse mindennnapjait!

Aminas Vitalkost készítmények

ÚJ GYÁRTÓ! JOBB MINŐSÉG
Az AMINAS név megváltozott.
Az új név: EHLERS

Bio Ehlers Vitalkost
Ribizli-Berkenye-Narancs
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Kakaó-Gesztenye-Mandula
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Tigrismogyoró-Kakaó
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Gyökérzöldségek
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Szuperzöldségek
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Shiitake-Csillagfürt
Csíráztatott gabonából!
17.971 ft
RENDELÉS
VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!

Aminas Vitalkost mellé Hölgyeknek:
Zafír Barátcserje kapszula: PMS, Meddőség és klimax problémákra Barátcserje kivonat.

Kérem értesítsenek, ha vannak akciók