Az Aminas Vitalkost fogyasztása

Egy csapott vagy púpozott evőkanál Aminas Vitalkost elegendő egy étkezésre.

Minél folyékonyabb állapotban és minél könnyebben jut a szervezetbe az Aminas Vitalkost, annál biztosabb a különösen erős emésztési reakció kiváltása a vékonybél vizes Aminas-tápoldattal fedett belső felületén. Egyes embereknél akkor is teljes hatás érhető el, ha az Aminas Vitalkost-ot müzlibe vagy joghurtba keveri és közvetlenül a fogyasztása után bőségesen iszik folyadékot. Érdemes tesztelni a fogyasztás első napjaiban, kipróbálni, hogy számunkra melyik az az optimális mennyiség, amit érdemes egyszerre elfogyasztanunk a készítményből. Annak érdekében, hogy ne alakuljon ki elviselhetetlen telítettség, egy étkezés alkalmával ne fogyasszunk többet 2 evőkanálnyinál.

A hatások maximális kifejtéséhez üres gyomorra érdemes fogyasztani, legtöbbször tehát első élelemként reggel a felkelés után. Előnyös folyadékban, pl. vízben, gyümölcs- vagy zöldség lében, szörpben, teában, tiszta levesben vagy lében, szójatejben vagy tejben elkeverni. Lehetőség szerint egyszerre igyuk meg és közvetlenül a fogyasztás után igyunk 1 vagy 2 pohár folyadékot. Az eddigi tapasztalatok szerint, a vízzel fejthető ki a legjobb hatás. Sok embernek jót tesz, ha az így elkészített ital meleg. Kerülni kell azonban a 40 °C feletti hőmérsékleteket.

Zöldség vagy gyümölcs keverék készítése

Az Aminas Vitalkost-ból készített ital helyett a keverékből kevés vízzel vagy zöldség-ill. gyümölcslével jól kanalazható keveréket készíthetünk. Ezt azután kis adagokban kiskanállal elfogyasztjuk és minden falat után igyunk egy kis vizet, amelynek következtében a tápanyagok tökéletesen bejutnak a szervezetünkbe. Ennél a fogyasztási módnál fél vagy egész teáskanál mézet vagy agavészirupot, vagy más szirupot is keverhetünk a keverékbe. A méz illetve a szirupok, mindegyik Aminas terméknek növelik a hatékonyságát, így még a kissé fanyar ízű gyökérzöldségnek is igazán jó íze lesz.

A legoptimálisabb táplálkozás érdekében természetesen ajánlott a folyamatosan friss értékes tápanyag elfogyasztása zöldségek és gyümölcsök formájában. Az Aminas Vitalkost szuperételeket friss gyümölcsökkel együtt betehetjük a mixerbe, egy ízletes turmix elkészítéséhez, de levesekbe is keverhetjük. Ne feledjük, hogy az evés és ivás az életöröm egyik fontos része, tehát a saját magunk által elkészített ételek mindig finomabbak!

A méz és a szirup hatásai az Aminas-sal

Az elérni kívánt hatás, azaz a szerotonin neurohormon előállítása érdekében előnyösnek bizonyult, ha az Aminas porhoz fél teáskanál mézet, agavészirupot vagy egy hasonló természetes édesítőszert adunk. Ezek az anyagok felerősítik a vékonybélből érkező erős emésztési jelzést, amit a vizes Aminas-tápanyagoldat beérkezése vált ki. Javasolt, hogy a méz kiválasztásánál figyeljenek oda, és valódi mézet alkalmazzunk.

A maximális adag és elővigyázatosságok

Egy evőkanálnyi Aminas Vitalkost gyakorlatilag mindenki számára a felső határa az egyszeri étkezésnél elfogyasztandó mennyiségnek. Annak érdekében, hogy ne alakuljon ki elviselhetetlen telítettség, egy étkezés alkalmával soha ne fogyasszunk többet 2 evőkanálnyi Aminas Vitalkost-nál. Ameddig nem tudjuk, hogy nincsen-e rejtett fruktóz-érzékenységünk, ami miatt a szervezetünk károsodás nélkül nem tud napi 25 mg-nál több fruktózt felvenni, szem előtt kell tartani a nyers gyümölcsök mennyiségét is, amit megeszünk.

A fitinsavak és a szaponinnak a mennyisége, amelyek az amarántban és a qiunoiában találhatók, és amelyek tulajdonképpen nagyon értékes növényi tápanyagok, egy étkezés alkalmával nem haladhatnak meg egy bizonyos mértéket, mert a túlzott mennyiség esetleg irritálhatja a bélfalakat.

Az Aminas Vitalkost készítményekről a fogyasztók, eddig gyakorlatilag egyetlen egy jelentős mellékhatást sem állapítottak meg.

Allergének

Allergiások számára is ajánlott az Aminas Vitalkost, mivel nem található benne élesztő, tojásfehérje, glutén, vanilin, laktóz, cukor, szalicilsav, jód, szója, purin, koffein, tein és citrus sem.

Rendelje meg most az Animas Vitalkost-ot, és fogyassza minden nap, hogy az Ön szervezetében is kifejthesse csodálatos hatásait!

Aminas Vitalkost készítmények

ÚJ GYÁRTÓ! JOBB MINŐSÉG
Az AMINAS név megváltozott.
Az új név: EHLERS

Bio Ehlers Vitalkost
Ribizli-Berkenye-Narancs
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Kakaó-Gesztenye-Mandula
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Tigrismogyoró-Kakaó
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Gyökérzöldségek
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Szuperzöldségek
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Shiitake-Csillagfürt
Csíráztatott gabonából!
17.971 ft
RENDELÉS
VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!

Aminas Vitalkost mellé Hölgyeknek:
Zafír Barátcserje kapszula: PMS, Meddőség és klimax problémákra Barátcserje kivonat.

Kérem értesítsenek, ha vannak akciók