Hogyan készül az Aminas Vitalkost?

Az Aminas Vitalkost különleges gyártási technológiával készülnek, melynek alapja a zöldségek, gabonák és gyümölcsök speciális előkészítése. Az innovatív gyártási technológiának a lényege, a készítmények hatékonyságának megnövelése. Ez végső soron azt jelenti, hogy akár egy kávéskanálnyi por is képes látványos, pozitív hatásokat okozni a fogyasztó szervezetében.

Az Aminas termékek két fő alapanyagát, az amarántot és quinoat Peruból és Bolíviából kapjuk, melyek tiszták, organikusak, azaz biotermékek. Rendszeres belső ellenőrzések alapján egyértelműen igazolható, hogy az összetevők hagyományos termesztésen mentek keresztül (tehát nem nagyüzemi gazdálkodás), szennyező anyagok hozzáadása nélkül.
Az Aminas Vitalkost-ban található finom lisztszerű porok erősen dehidratálnak. Így ezt a táplálékot soha nem szabad elegendő folyadék egyidejű fogyasztása nélkül fogyasztani. Ha mégis ezt tesszük, az erős rosszulléthez vezet. Tehát minden esetben igyunk sok folyadékot a fogyasztást követően is.

Allergiásoknak tudnivalók

Az Aminas készítmények glutén-, tojásfehérje-, élesztő-, laktóz-, vanilinin-, koffein- és teinmentes. Nem tartalmaz purint, cukrot, szóját, jódot és szalicilsavat sem.

Az Aminas elv

Az Aminas Vitalkost termékeket fejlesztő és kutató csapata találta fel az úgynevezett Aminas elvet. Az elv lényege az eredeti natív élelem előállítása, amelyet folyamatosan továbbfejlesztünk.

A növényi élelmiszerek természetes erejének megfelelő felhasználásával kapcsolatos új feltevéseinkről és az ebből eredő új lehetőségekről információkat adunk, kiváltképpen a szerotoninszint szervezet általi emeléséről.

Azt a hipotézist, amely szerint a natív élelem elindítja a szerotonin szervezet általi termelését elsőként kezdeményezőnk, Rolf Ehlers, hajdani fejlesztésvezetőnk észlelte és ő adta neki az Aminas-elv nevet.

Német minőségi termék

Az Aminas Vitalkost német gyártói csapata ugyan teljesen biztos abban, hogy termékei számos, jelentős előnyös hatással rendelkeznek az emberi egészségre, a törvényi előírások által meghatározott bizonyítékok magas követelményeit és költségeit azonban (még) nem tudják előteremteni. Több száz igazolt kísérletre van szükség, melyek költsége a 100 ezer eurós nagyságrendet is elérheti.

Az eddigi lassan 10 éves tapasztalatok azonban jelentős mennyiségű pozitív információt szolgáltattak. Főként a szerotonin nevű boldogsághormon és hírvivőanyag saját szervezet általi termelésének megemelése terén. Az Aminas Vitalkost hozzájárul a szerotonin hormon termelődésének fokozásához, amely végső soron elindíthatja a pozitív folyamatokat a szervezetben.

Az Aminas német csapatának végső kutatási eredménye, egy teljesen új táplálkozási mód felfedezése, amely a specifikus előkészítésen alapul, amelyet natív élelemnek neveztek el. Korábban még soha nem terjesztették vagy ültették át a gyakorlatba a különlegesen finomra őrölt, messzemenőkig nyers növényi élelem fogyasztását éhgyomorra.

Az Aminas Vitalkost-nál az is új, hogy elsődlegesen a natív élelem specifikus előkészítése a döntő kiváltója a különleges hatásoknak és nem a gazdag mikro tápanyagok, amelyeket persze ugyancsak fontosak. Tehát az Aminas Vitalkost elsősorban a speciális előkészítési folyamatnak köszönheti a hatásait és csak másodrosban annak, hogy vitaminokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal, minőségi szénhidrátokkal és ásványi anyagokkal látja el a szervezetet.

Olvasson többet az Aminas Vitalkost termékek betegségekre gyakorolt hatásairól: http://www.aminasvitalkost.hu/betegsegek


Rendelje meg most a különleges eljárással készített Animas Vitalkost-ot, és élvezze ki minden csodálatos és jótékony hatását!

Aminas Vitalkost készítmények

ÚJ GYÁRTÓ! JOBB MINŐSÉG
Az AMINAS név megváltozott.
Az új név: EHLERS

Bio Ehlers Vitalkost
Ribizli-Berkenye-Narancs
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Kakaó-Gesztenye-Mandula
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Tigrismogyoró-Kakaó
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Gyökérzöldségek
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Szuperzöldségek
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Shiitake-Csillagfürt
Csíráztatott gabonából!
17.971 ft
RENDELÉS
VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!

Aminas Vitalkost mellé Hölgyeknek:
Zafír Barátcserje kapszula: PMS, Meddőség és klimax problémákra Barátcserje kivonat.

Mannavita Chia mag rendelés