Német Minőség

Mi olyan különleges szuperélelmiszerek gyártói és forgalmazói vagyunk, amelyek véleményünk szerint különlegesen ritka és egyben értékes egészségügyi hatással rendelkeznek. Az EU-s törvények azonban a nyilvánosság felé csak olyan, hatásokkal kapcsolatos adatok közzétételét engedélyezi, amelyek „tudományosan kellő mértékben biztosítottak”.

Az Aminas Vitalkost német gyártói csapata ugyan teljesen biztos abban, hogy termékei ténylegesen ilyen jelentősen előnyös hatással rendelkeznek az emberi egészségre, a törvényi előírások által előírt bizonyítékok magas követelményeit és költségeit azonban (még) nem tudják előteremteni. Több száz igazolt kísérletre van szükség, melyek költsége a 100 ezer eurós nagyságrendet is elérheti. Ezek megléte azonban, akár a gyógyszerek szintjére is emelheti az Aminas Vitalkost készítményeket.

Az eddigi lassan 10 éves tapasztalatok azonban jelentős mennyiségű pozitív információt szolgáltattak. Főként a szerotonin nevű boldogsághormon és hírvivőanyag (transmitter) saját szervezet általi termelésének megemelése terén. Az Aminas Vitalkost hozzájárul a szerotonin csúcsgyógyszer termelődésének fokozásához, amely végső soron beindíthatja a gyógyulási folyamatokat a szervezetben.

A német csapat kutatásainak végső eredménye, egy teljesen új táplálkozási mód felfedezése, amely a specifikusan előkészített növényi táplálékon alapul, amelyet mi natív élelemnek nevezünk. Korábban még soha nem terjesztették vagy ültették át a gyakorlatba a különlegesen finomra őrölt, messzemenőkig nyers növényi élelem fogyasztását éhgyomorra. Az Aminas Vitalkost-nál az is új, hogy elsődlegesen a natív élelem specifikus előkészítése a döntő kiváltója a különleges hatásoknak és nem a gazdag mikro tápanyagok, amelyeket persze természetesen szintén tartalmaz.

Négy fajta termék

Négy fajta Aminas Vitalkost készítmény kerül készítésre jelenleg, de további termékek előállítása van folyamatban. Az első készítmény a legkedveltebb Ribizli- Áfonya tartalmú. A második a Homoktövis-Banán tartalmú. A harmadik legkedveltebb a Gyökérzöldség, amely a négy termék közül egyedüliként zöldségeket tartalmaz és nem gyümölcsöket. A gyökérzöldség íze talán a legkevésbé kedvelt, ugyanakkor tápanyag tartalma más mint a többi terméké, így ajánlott párhuzamosan fogyasztani a gyümölcsös Aminas porokkal. A negyedik termék pedig a Mandula- Kakaó tartalmú por.

A termékek alapanyagai bio minősítéssel rendelkeznek. Az Aminas Vitalkost termékekben lévő dél-amerikai gabonák, a quinoa és az amarant is, tradicionális termeléssel működő gazdálkodásokból származnak. A gyümölcsök és a zöldségek európai öko és biogazdálkodásokban kerülnek előállításra. Mind a 4 termék bio minősítéssel rendelkezik, melyet Németországban vizsgálnak és ellenőriznek rendszeresen.

Az Aminas elv

Az Aminas Vitalkost termékeket fejlesztő és kutató csapata találta fel az úgynevezett Aminas elvet. Az elv lényege az eredeti natív élelem előállítása, amelyet folyamatosan továbbfejlesztünk. 

A növényi élelmiszerek természetes erejének megfelelő felhasználásával kapcsolatos új feltevéseinkről és az ebből eredő új lehetőségekről információkat adunk, kiváltképpen a szerotoninszint szervezet általi emeléséről.

Azt a hipotézist, amely szerint a natív élelem elindítja a szerotonin szervezet általi termelését elsőként kezdeményezőnk, Rolf Ehlers, hajdani fejlesztésvezetőnk észlelte és ő adta neki az Aminas-elv nevet.

Olvasson többet az Aminas Vitalkost porok fogyasztásáról: http://www.aminasvitalkost.hu/fogyasztas


Rendelje meg most a prémium minőségű, teljesen bio Animas Vitalkost-ot, és támogassa vele teste és lelke egészséges és kiegyensúlyozott működését!

Aminas Vitalkost készítmények
Ehlers Vitalkost
Ribizli-Berkenye-Narancs
13.971 ft
Ehlers Vitalkost
Kakaó-Gesztenye-Mandula
13.971 ft
Ehlers Vitalkost
Tigrismogyoró-Kakaó
13.971 ft
Ehlers Vitalkost
Gyökérzöldségek
13.971 ft
Ehlers Vitalkost
Szuperzöldségek
13.971 ft
Ehlers Vitalkost
Shiitake-Csillagfürt
Csíráztatott gabonából!
17.971 ft
RENDELÉS
VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!

Aminas Vitalkost mellé Hölgyeknek:
Zafír Barátcserje kapszula: PMS, Meddőség és klimax problémákra Barátcserje kivonat.