Szerotonin szint növelés

Aminas Vitalkost mandula kakaóA kevés szerotonin agresszív, impotens, lobbanékony, sőt öngyilkos személyiséget is okozhat... és ezeknek sokszor az eredménye a zabálás lesz. A szerotonin "feszültségimmunizáló" anyagként is működik: segítségével magasabb feszültségszintet is képesek vagyunk elviselni. Tehát a magas szerotonin szint stressz ellen is kiváló.

Gondoljunk egy pocsék napra, amikor törékeny ladikban hánykolódunk a háborgó tengeren, majd képzeljük el a magas szerotonin-színtű állapotot, amikor ugyanezt a tengert egy óriási óceánjáró fedélzetén szeljük át. Nagyobb szerotonin-tartalékokat kell felhalmoznunk, ez az első lépés, amelyet meg kell tennünk, hogy agyunk kellemes állapotba kerüljön. Ehhez a teljes fegyvertárunkat fel kell használnunk: ételek, gyógyszerek, fényterápia mind-mind arra szolgálnak, hogy megóvjanak minket a rossz ételek falásától.

Az Aminas Vitalkost termékeket hosszú évek kutatásainak eredményeként, elsősorban a szerotonin szintjének természetes termelődésének beindításához fejlesztették ki. Boldogság vitalkost-alA német kutatók és fejlesztők, ezáltal egy olyan szuperélelmiszert állítottak elő, amely a szervezetben végső soron számos öngyógyító mechanizmust indít be.

Sok embernek elég lehet a megfelelő ételek és eszközök kombinációja, de a fokozott terhelésnek kitett városi embernek, már nem biztos. Számukra az Aminas Vitalkost porok egy nagyszerű választást jelenthetnek.

Vannak olyanok is, akiknél az idegi vegyületek már abnormálisan alacsony szinten vannak. Számukra az orvosok által előírt gyógyszerek mellett is, ésszerű választást jelentenek az Aminas készítmények.

A szerotonin szint jelentősége

Dr. William szerint számos bizonyíték szól amellett, hogy az agresszív viselkedés összefüggésbe hozható az agy csökkent szerotonin-szintjével. Például a szerotonin-szint emelkedése mind az emberszabású majmok, mind az emberek esetében csökkenti a depresszív és agresszív viselkedésminták gyakoriságát.A majmok ilyen esetben gyakrabban tisztogatják társaikat. Sőt, a majmok emberi viselkedésmintákat is felmutatnak: magasabb szerotonin-szint esetén javul a társas viselkedésük vagy a "befogadó készségük", s az egyedek kevésbé izoláltak.

Az erőszakos bűncselekményeket elkövető személyiség zavaros emberek esetén a prozac - antidepresszáns gyógyszer - emeli a szerotonin-szintet, s ez által csökkenti az agressziót. Széles körű és igen meggyőző bizonyítékok szólnak amellett is, hogy az agy gyenge szerotonin-funkciói felelnek a fokozott alkoholfogyasztásért.

Olvasson többet arról, hogy mire jó az Aminas Vitalkost: http://www.aminasvitalkost.hu/mirejo

Aminas Vitalkost készítmények
Ehlers Vitalkost
Ribizli-Berkenye-Narancs
13.971 ft
Ehlers Vitalkost
Kakaó-Gesztenye-Mandula
13.971 ft
Ehlers Vitalkost
Tigrismogyoró-Kakaó
13.971 ft
Ehlers Vitalkost
Gyökérzöldségek
13.971 ft
Ehlers Vitalkost
Szuperzöldségek
13.971 ft
Ehlers Vitalkost
Shiitake-Csillagfürt
Csíráztatott gabonából!
17.971 ft
RENDELÉS
VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!

Aminas Vitalkost mellé Hölgyeknek:
Zafír Barátcserje kapszula: PMS, Meddőség és klimax problémákra Barátcserje kivonat.

Kérem értesítsenek, ha vannak akciók