Fogyasztói vélemények az Aminas Vitalkost termékekről

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Dobos Lászlóné Veronika » Győr » Depresszió
Állandóan hibákat kerestem, lehangoltank és szomorúank éreztem magam egyre gyakrabban első gyerekem születése után. Az elején a hangulatom csak délutánra javult, később már délután sem éreztem magam túl jól. Lehangolt voltam, majdnem a házasságomra ment rá ez a 2 év a kislányom születését követően. Ekkor egyik barátnőm ajánlotta az Aminast, ős is fogyasztotta pár évvel korábban még Ausztriában. Ekkor rátaláltunk a Bioplus-ra, itt találtuk meg a terméket és a barátnőm rendelt is nekem egy adagot a bogyós gyümölcsösből. Életem 2 hét után teljesen megváltozott, közérzetem annyira megváltozott, hogy még én sem ismertem rá magamra. Azóta több fórumon is beszámoltam a tapasztalataimról, az Aminas Vitalkost csodálatos hatásairól. Köszönöm nektek!

Bartha Emese » Debrecen » Fogyókúra
Németországban fogyasztottam először az Aminas Vitalkostot. Amikor visszajöttem Magyarországra nagyon örültem, hogy itt is meg tudom rendelni a terméket. Évente 2-3 kúrát tartok. Nekem nagyon bevállt a fogyókúrához. Korábbi években rájöttme, hogy pszcihésen működik az egész fogyás, csak sajna a pszcihém nem működött úgy ahogy kéne. Az Aminas Vitalkost oly módon is segített korábban, hogy jobb kedvem lett, amivel le tudtma küzdeni a depressziós állapotokat is. Csak ajánlani tudom másoknak is. Üdvözlettel Bartha Lászlóné Emese

Horváth László » Szeged » Fogyókúra, Súlymegtartás
Három hónapja szedem az Aminas-t, most kezdtem el a második dobozt, majdnem 3 hónapig kitartott 1 doboz. Nagyon sokat segítettek az Önök készítményei a nassolásom visszafogásában és ez a testsúlyomban is megmutatkozott. Kb. 6 kg-ot adtam le 3 hónap alatt csak azzal, hogy jóval kevesebbet eszek. Azóta ajánlottam ismerőseimnek is ezeket a porokat, mert látványosan jó hatással vannak a közérzetemre is. Lendületesebben vezetem a cégemet. Az alkalmazottaim is megjegyezték: "Laci, sokat fogytál, mit csinálsz fogyózol?" Erre azt válaszoltam, hogy nem, csak nem eszek annyit mint eddig. Állandó fogyasztójuk leszek az biztos!.

Kovács Gábor » Székesfehérvár » Jobb alvás
Nagyon rosszul alszom már több mint egy éve. Próbálkoztam sok mindennel, szedtem flavonoidos italokat többek között. Az Aminas Vitalkost már néhány nap alatt látványos javulást hozott. 1,5 hónapja eszek belőle reggel és este felé. Bátran tudom ajánlani másnak is, mert nekem segített. Javulást éreztem még a következőkben: energikusabb vagyok és jobb a stressz tűrő képességem, könnyebben tudok koncentrálni, jobb a kedvem.

Harangozó Mária » Budapest » Stressz, Fogyás
Nekem ez a készítmény sokat segített a stressztűrő képességem kitágításában. A saját cégemet vezetem, 12 embert irányítok és ez sokszor nagyon megterhelő. Sok minden mást is fogyasztottam már, amelyek jól hatottak. Az Aminas termékekről nagyon jó véleményem van ráadásul le tudtam adni néhány hét alatt 1-2 kilót is. Legközelebb rendelek a férjemnek is egy dobozzal. Üdvözlettel, H. Mária.

László Ágostonné » Székesfehérvár » Depresszió
Két héten keresztül fogyasztottam a Bogyós gyümölcsöset, napi 1 kanállal. Depresszióm teljesen mgszűnt, jókedvem lett, elkezdtem emberek közzé járni. Nekem csak jó tapasztalataim vannak az Aminassal, másnak is ajánlottam már.

Balázs Anikó » Pécs » Depresszió, Sulyvesztés
A depresszióm során étvágyam teljesen elment, nagoyn keveset ettem, sokat fogytam. Háziorvosom tanácsolta, hogy kezdjek valamit magammal, különben hamarosan negatív hatásait az alultápláltságnak, betegségek formájában fogom megérezni. Az Aminas fogyasztása hozzásegített ahhoz, hogy újra szinte egésznap jókedvem legyen, étvágyam visszatért, 2 hónap után visszanyertem eredeti súlyomat. Azóta a munkatársaimnak is ajánlottam ezt a terméket, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Ennyit szerettem volna írni, köszönettel Balázsné Anikó

Várnai Károly » Kaposvár » Súlycsökkentés
5 kilót fogytam az Aminas segítségével 2 hónap alatt. Teljesen "leszoktatott" az édességekről. Hozzá tartozik az is, hogy elkezdtem hetente pár órát mozogni, teniszezni járok. Szerintem az AV leginkább a jókedv-el segíti a fogyást, mert a jó hangulat jobban cselekvésre sarkalja az embert. Szerintem ez egy kiváló készítmény azoknak aki fogyni szeretnének.

Balla Henrietta » Tököl » Rossz hangulat
Az Aminas Vitalkostot együtt fogyasztom a Flavin 7-el. Tavasszal és ősszel csináltam eddig kúrákat. Nagyon pozitívak a tapasztalataim a termékekről. Érzem, hogy megújulok, jobb kedvem lesz tele leszek energiával az 1 hónapos kúra után. Édesanyámnak is ajánlottam már, most fogja kipóbálni. Köszönöm a gyors kiszállítást. Üdvözlettel Henrietta

Makainé Erika » Kecskemét » Fogyás
Sikerült leadnom néhány kilót amíg ettem az Aminas-t. Úgy érzem a hormonháztartásomat is rendbe tette. Jobb a kedvem tőle. Röviden ennyit tudok mondani.

Szántó Helga » Vác » Fogyás, Anyagcsere javítás
Anyagcsere problémákkal küszködök, az átlagnál jobban vagyok hajlamos vagyok a hízásra. A gyógyszerek mellett elkezdtem szedni az Aminas Vitalkos-tot is. Kb. 2 hónap után voltam újra kivizsgálásokonk és jobbak lettek az eredményeim. Érzem is magamon, hogy könnyedebb lettem, jobb a kedvem és több energiám van.

Táncos Cecília » Budapest » Depresszió
Szülésem után depressziós lettem. Egy ideig a tünetek súlyosak voltak, elment a kedvem teljesen az élettől, a depresszió megakadályozott a kisfiam körüli teendők ellátásában, volt egy időszak amikor öngyilkossági gondolatok kísértek. Orvoshoz is fordultam. Édesanyám ajánlotta az Aminas Vitalkostot, az interneten olvasott róla. A termék már egy hét után éreztette hatását. Nagyon köszönöm ezt a terméket Önöknek.

Arató Melinda » Szombathely » Depresszió
Úgy éreztem minden érdeklődésemet elvesztettem mások iránt. Kételen voltam bármilyen döntésre. Túlságosan fáradtnak éreztem magamat hogy bármit is csináljak, a jövőmet teljesen reménytelennek láttam. Egyik barátom ajánlotta nekem ezt a terméket. Azóta áldom őt, amiért sikerült nagy nehezen rávennie, hogy elkezdjem fogyasztani. Édesség utáni vágyam egy hónap után megszűnt, már néhány hét után teljesen más embernek éreztem magamat és ezt mások is megerősítették körülöttem. Fogysztottam már azóta mindegyik fajtáját az Aminasnak. Talán a Citrusosnál éreztem a legjobb hatást, bár lehet hogy ez is amiatt volt, mert azt fogyasztottam legelőször. Szerintem mindegyik termék nagyszerű, próbáld ki!

Badacsonyi Réka » Sopron » Testsúly csökkentés
Reggelente eszem az Áfonyásból 1 közepes evőkanálnyit. Önmagába nyelem le és tejet iszok rá általában. 3 kg-ot adtam le 2 hónap alatt. Nekem nagyon bevált.

Márton Lászlóné » Pécs » Melankólia, Depresszió
Zeneterápiára jártam mielőtt a hullámokba vissza-vissza térő depresszió időszakaimat le tudtam küzdeni. Egy orvostól hallottam korábbam, hogy a legtöbb depresszió mögött vitaminhány van. Szedtem egy csomó multivitaminos készítményt, azonban a hatásuk nem volt elégséges. A zeneterápia érzelmi áthangolódásként működik, megkönnyíti a visszatalálást az aktív életbe, azonban ez sem volt számomra elgendő. Rengeteg problémával küzködtem az életemben, volt hogy fogytam volt hogy híztam. 32 éves voltam, amikor megismerkedtem ezzel a termékkel. Hatása semmihez sem volt hasonlító, már 1 hétnyi fogyasztás után teljesen megváltoztatta az életemet. Tejjel vagy kefírrel fogyasztom.

Nagy Szabolcs » Miskolc » Jobb alvás, Fogyás
Már régebbről ismerem a termékeket, amikor még nem voltak bio-sak. Egy németországi ismerősöm ajánlotta, én még először Németországban vásároltam. Minden évben elfogyasztok 2-3 dobozzal, nekem kb. 2 hónapig tart ki egy doboz. Jól alszom tőle és segít tavasszal leadni a feles kilókat. Bár tudom, hogy ez nem zsírégető, én mégis úgy látom, hogy van ilyen jellegű hatása is.

Váradi Tünde » Budapest » Depresszió
Mindennel elégedettlen voltam. Néhány napi fogyasztás után hihetetlen változásokat tapasztaltam. Korábban teljes depresszióban éltem, testsúlyom is növekedett, rengeteg édességet fogyasztottam, heti 10 ezer forintot költöttem csokira és más édességekre. 1 hetes fogyasztás után édesség utáni vágyam nagyon lecsökkent, 2 hét után csoki undorom volt. Most már 5 hónapja fogyasztom folyamatosan a terméket, felváltva már kipróbáltam minden ízesítésűt.

Aminas Vitalkost 500gramm

ÚJ GYÁRTÓ! JOBB MINŐSÉG
Az AMINAS név megváltozott.
Az új név: EHLERS

Bio Ehlers Vitalkost
Ribizli-Berkenye-Narancs
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Kakaó-Gesztenye-Mandula
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Tigrismogyoró-Kakaó
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Gyökérzöldségek
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Szuperzöldségek
13.971 ft
Bio Ehlers Vitalkost
Shiitake-Csillagfürt
Csíráztatott gabonából!
17.971 ft
RENDELÉS
VISZONTELADÓKNAK »
Jelentkezzen viszonteladónak itt!
Mannavita Chia mag ...
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók